Custom cakes for any occasion, designed specially for you and your love ones. Make every occasion even more special.

Vilkår og betingelser for Oslo Custom Cakes

Velkommen til Oslo Custom Cakes! Ved å få tilgang til og bruke dette nettstedet, godtar du å være bundet av følgende vilkår og betingelser:

 1. Aksept av vilkår: Ved å få tilgang til og bruke dette nettstedet erkjenner du at du har lest, forstått og godtar å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke er enig i noen del av disse vilkårene, vennligst avstå fra å bruke dette nettstedet.
 2. Bruk av innhold: Alt innhold på dette nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til bilder, tekst, design og grafikk, tilhører Oslo Custom Cakes og er beskyttet av opphavsrettslovene. Du har ikke lov til å reprodusere, distribuere eller bruke noe innhold uten eksplisitt tillatelse fra Oslo Custom Cakes.
 3. Bestilling og betaling: Ved å plassere en bestilling gjennom vårt nettsted, samtykker du i å gi nøyaktig og fullstendig informasjon. Vi forbeholder oss retten til å avvise eller kansellere en bestilling etter eget skjønn. Betaling for bestillinger må gjøres via de angitte betalingsmetodene.
 4. Avbestillingspolicy: Bestillinger for kaker med 50 porsjoner eller mer må avbestilles med minimum 30 arbeidsdagers varsel. Hvis en bestilling avbestilles med mindre enn 30 arbeidsdagers varsel, kan bestillingen bare utsettes til en annen dato innen de neste 3 månedene fra den opprinnelig planlagte datoen (datoen du skulle motta kaken). Etter den perioden vil prisen måtte justeres til gjeldende markedspris.
 5. Refusjoner for avbestilte bestillinger: For bestillinger som avbestilles i tide, vil refusjonen bli utstedt 20 arbeidsdager etter avbestillingen. Et gebyr på 30% av den totale beløpet som er betalt og moms, vil bli trukket fra refusjonen.
 6. Personvernpolicy: Vi verdsetter ditt personvern og vil behandle dine personlige opplysninger i samsvar med vår personvernpolicy. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til innsamling, bruk og offentliggjøring av dine opplysninger som beskrevet i vår personvernpolicy.
 7. Brukeratferd: Du samtykker i å ikke bruke dette nettstedet til ulovlige eller skadelige formål. Ikke engasjer deg i aktiviteter som kan skade, deaktivere eller svekke nettstedets funksjonalitet.
 8. Lenker til tredjeparts nettsteder: Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder for din bekvemmelighet. Vi støtter ikke eller har kontroll over innholdet på disse nettstedene og er ikke ansvarlige for noen skader eller tap som følge av din bruk av slike nettsteder.
 9. Endringer: Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst uten forhåndsvarsel. Det er ditt ansvar å gjennomgå disse vilkårene jevnlig for eventuelle oppdateringer eller endringer.
 10. Lovvalg: Disse vilkårene og betingelsene skal være underlagt og tolkes i samsvar med norsk lov uten hensyn til dets lovkonflikter.
 11. Kontakt oss: Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse vilkårene og betingelsene eller noen aspekt av nettstedet vårt, vennligst kontakt oss på osloustomcakes@gmail.com